Siirry suoraan sisältöön

Arthro Hyal nivelrikkopistos 44 mg/2,0 ml

Arthro Hyal 44mg / 2ml

  • Polven ja pienempien nivelten nivelrikkojen oireenmukaiseen hoitoon
  • Kivun lievitys 3-4 kk
  • Tuote on valmistettu 100%:sti kasvisperäisistä raaka-aineista
  • CE-merkitty lääkinnällinen laite
  • Lääkäri pistää aina valmisteen

Koostumus:
1 ml liuosta sisältää 22,0 mg fermentoitua natriumhyaluronaattia steriilissä isotonisessa, apyrogeenisessä, heikossa fosfaattiliuoksessa (pH 7,2) ja injektionesteisiin käytettävässä vedessä.


Lähde / alkuperä:
Tuote, 2,2% natriumhyaluronaatti, saadaan fermentoimalla ja sitä käytetään parantamaan nivelten sisäistä viskositeettia, ja se on alistettu höyrysteriloinnille injektiotuotteita varten.

Terapeuttiset alueet:
Kipu ja rajoitettu nivelten liikkuvuus degeneratiivisten ja traumaattisten muutosten läsnä ollessa polvinivelessä ja muissa nivelliitoksissa.

Käyttö ja annostus:
Tuote on suunniteltu 3 nivelen sisäiseen injektioon sykliä kohti.
Kolmen nivelsisäisen injektion hoidon hyötyjä jatketaan vähintään 6 kuukauden ajan; hoitosykli voidaan toistaa tarpeen mukaan. Ei lasten ulottuville.


Ominaisuudet ja toimintamekanismi:
Synoviaalinen liuos sisältää hyaluronihappoa, ainetta, joka varmistaa uidin viskoelastisuuden ja mahdollistaa kivuttomat fysiologiset liikkeet voitelu- ja iskunvaimennusominaisuuksiensa vuoksi; lisäksi synoviaalinen liuos toimittaa ravinteita rustoon.
Degeneratiivisen taudin läsnä ollessa nivelkalvon viskoelastisuus vähenee merkittävästi, mikä rajoittaa nivelten liikkuvuutta, aiheuttaa kipua ja vaikuttaa ruston tuhoutumiseen. Jo yhden kolmen intraartikulaarisen injektion hoitosyklin jälkeen nivelen liikkuvuus ja voitelu paranee ja degeneratiivisten vaurioiden kipu vähenee.

Tekniset tiedot:

Natriumhyaluronaatti2,2%
Molekyylipaino2,2 Mio. Dalton
Viskositeettin. 300 000 mPAS
Osmolaalisuus270-400 mOsm/kg
Säilytyslämpötila2-25° C
pH6,8-7,4
Tilavuus2,0 ml